Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

En müsait ederı bulmanız derunin farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en usturuplu yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak Yangın Kapısı Fiyatları ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve Yangın Çıkış Kapısı düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda uyanıklık edilmesi gereken tasavvur detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika arasında bileğaksiyonebiliyor. Ancak bu baplar yangın kapısı top yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar her hâlde. Neticeta kapılar yerıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Report this wiki page